2641058262 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 21, Αγρίνιο x.aygeris@gmail.com

 

Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα της "Power Security Χρήστος Αυγέρης" με έδρα το Αγρίνιο, η οποία δραστηριοποιείται σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή Μεσολόγγι, Άρτα, Γιάννενα, Αμφιλοχία, Πρέβεζα, Λευκάδα.

Παρέχουμε ασφάλεια και εγγυημένο αποτέλεσμα στα συστήματα ασφαλείας που τοποθετούμε, διαθέτοντας τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις εξασφαλίζοντας σιγουριά και άμεση εξυπηρέτηση.

Από το 2008 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης και κατέχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε το κατάλληλο πακέτο που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια σας τόσο για την κατοικία σας όσο και για την επιχείρηση σας.

Στη "Power Security Χρήστος Αυγέρης" εκτός από τα συστήματα παρακολούθησης, σας παρέχουμε την υπεύθυνη φύλαξη του χώρου σας μέσα από τις περιπολίες που διενεργούμε και επεμβαίνουμε άμεσα μόλις λάβουμε το σήμα. Ωστόσο μπορείτε να εποπτεύεται και εσείς οι ίδιοι το χώρο σας από όπου και αν βρίσκεστε μέσω του κινητού σας, laptop, tablet κ.α

Για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορούμε να σας δώσουμε και συστατικές επιστολές εκτέλεσης καλού έργου από τις συνεργασίες μας όλα αυτά τα χρόνια.

 


POWER SECURITY - ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
Τηλέφωνα: 6974713913 - 2641058262
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 21, Αγρίνιο 30100